Korting ivm nieuwe site vanaf 27 april

Joehoe, mijn nieuwe website, inclusief webwinkel, is live. Alle reden dus om blij te zijn. De lay-out van de site heeft een opfrisbeurt gekregen en nieuw is de webwinkel van Verslingerd met slingers en -kroontjes, maar ook stof, vilt en band & lint.
In de webwinkel vind je de producten die Verslingerd op voorraad heeft en die, na afhandeling van de bestelling, snel verzonden kunnen worden. Ook vind je er naamslingers die snel gemaakt kunnen worden omdat de samenstelling al vastgesteld is.

Om te vieren dat mijn website vandaag officieel van start is gegaan, krijg je tot en met 31 mei 10% korting bij een bestelling v.a. €25.00 in de webwinkel. Vermeld bij je bestelling de code MEI17 en de korting wordt automatisch verrekend. Ook krijg je bij bestelling voor een product op maat deze korting aangeboden.

Ondanks regelmatige controle door mijzelf en andere personen kan het natuurlijk zijn dat er nog mankementen zijn op de site. Kom je een fout tegen of klopt er iets niet naar jouw idee? Geef het dan ajb aan mij door. Je kunt een bericht mailen aan diana@verslingerd.com. Alvast van harte bedankt.