gratis verzenden

Zomervakantie korting op je bestelling

gratis verzenden

gratis verzenden

Verslingerd is van 21 juli tot en met 20 augustus op vakantie. In die periode kan ik dus geen custom-made producten maken of bestellingen uit de webwinkel verzenden.

Ik kan vanaf maandag 21 augustus bestellingen inplannen en maken. Het verzenden van voorraadproducten begint ook weer vanaf die dag. Bestel je een product uit mijn webwinkel? Vul dan de code ZOMER17 in. Met deze code wordt je bestelling v.a. €25.00 gratis verzonden.

Ik verzend bestellingen v.a. maandag 21 augustus op volgorde van binnengekomen betalingen.

 

Kroontje schoolbordenstof

Kroon in schoolbordenstof / krijtdoek

J097 (E) Krijtdoek

Een relatief nieuw artikel is de kroon in krijtdoek. Deze kroon kan gemaaakt worden in diverse kleuren voor de voering.

Naamslinger in zwart-wit-roze

De naamslinger die ik gemaakt heb voor Jessie is in zwart-wit met als accent de kleur pinkroze. Deze slinger is te bestellen via de webshop en kan gemaakt worden met diverse kleuren voor de letters en band.

Verjaardagskroon de Luxe

J048 (B)

Een kroontje met naam voor Lize. De kroon is gemaakt in de kleuren pinkroze en grijs en is afgewerkt met een extra rozet.  De kroon is in maat verstelbaar en daarom meerdere jaren te gebruiken.

Verjaardagskroon en slinger van krijtdoek

J096 slinger krijtdoek aqua

J095 (A) marine-aqua

Voor de zoon van een blogster (Elke Blogt) heb i kdit leuke setje gemaakt. Zij gaat in haar blog aandacht besteden aan mijn webwinkel. Hoe leuk is dat!

Geboorteslinger met naam

Een mooie naamslinger voor de geboorte van Fay. De sligner is uitgevoerd in de kleuren roze en grijs en heeft met kant en band versierde vlaggen.

Naamslinger Quint kobalt aqua ster

Naamslinger voor Quint in wit, kobalt en aquablauw

Naamslinger Quint kobalt aqua ster

J093

Een mooie slinger voor Quint in de kleuren wit, kobalt en aqua blauw. De slinger bestaat in totaal uit 15 vlaggen waarvan 5 van een letterapplicatie zijn voorzien. Het is mogelijk om deze sligner in elke gewenste lengte te laten maken, eventueel met driehoekvlaggen en in andere kleuren.

 

verjaardagskroon blauw met naam

Naamkroontjes

verjaardagskroon blauw met naam

J083 (B)

verjaardagskroon blauw met naam

H100 (B)

verjaardagskroon blauw met naam

F097 (B)

Vandaag 3 kroontjes verzonden naar België. De kroontjes (model B) zijn allemaal voorzien van een naam met geschreven lettertype. Bijna alle kroontjes in model A en B kunnen met naam geleverd worden. Dit kan zowel in geschreven als in strakke letters.

Je kunt een kroon bestellen uit mijn webshop, deze zijn op voorraad en kunnen direct verzonden worden. Wil je een kroon laten maken, waarbij je zelf kunt aangeven welke kleuren en motieven je wilt laten gebruiken. Ook dat is mogelijk. Kijk dan op deze pagina voor alle informatie.

Vakantiesluiting augustus 2017

De vakantie komt er alweer bijna aan en daarom is Verslingerd van 21 juli tot 21 augustus gesloten.

Bestellingen vanaf 14 juli die ik nog moet maken, kan ik vanaf 21 augustus weer inplannen.
Bestellingen van voorraadartikelen uit de webshop worden in de week van 21 augustus verzonden op volgorde van ontvangen betalingen.

Tijdens mijn vakantie zal ik wel regelmatig mijn mail doorlezen en waar mogelijk beantwoorden.

Om de pijn van het wachten wat te verzachten wil ik jullie een leuke aanbieding cadeau doen. Half juli zal ik op deze site en op mijn facebookpagina de korting aankondigen en meteen de code doorgeven waarmee je deze korting kunt krijgen.

 

Verjaardagskroon J076 (B) jeansblauw

Stoer kroon van katoen in jeanskleur voor Bodhi

Verjaardagskroon J076 (B) jeansblauw

Verjaardagskroon J076 (B) jeansblauw

Voor Bodhi heb ik dit leuke kroontje in jeanskleuren aangepast met zijn naam. Het kroontje was een voorraad kroon en daarom kon de kroon binnen 1 dag na betaling al worden gepost. Dus ook Bodhi kan binnenkort zijn verjaardag vieren met een mooie kroon op zijn hoofd. De kroon is in maat verstelbaar d.m.v. klittenbandsluiting aan de achterzijde. De cijferbadges zijn ook bevestigd met klittenband en kunnen elk omgewisseld worden door een badge met ander getal.

Verjaardagskroon G112 (B)

Naamkroontje van stof in diverse kleuren en motieven voor Fay

Verjaardagskroon G112 (B)

Verjaardagskroon G112 (B)

Dit leuke kroontjes prijkt binnenkort op het hoofd van Fay. Het kroontje van Fay is gemaakt in pinkroze stof met ster motief, rode stof met polkadot motief en zachtroze stof met hartjes motief. Op de rode band staat haar naam die gemaakt is van zachtroze vilt en ook de badge bevatten de kleuren die in de kroon voorkomen. Deze badges worden d.m.v. klittenband bevestigd zodat je meerdere jaren plezier van de kroon kunt hebben.

Het kroontje wordt geleverd met 1 cijferbadge naar keuze, en je kunt zelf beslissen of je nog meer badges wilt bijbestellen.

Geslaagd, examenfeest

Geslaagd? Dat verdient een feestje!

Geslaagd, examenfeest

Op dit moment is bij alle examenkandidaten bekend of zij geslaagd zijn. Als dat zo is: proficiat. Een her? Nog even eraan trekken en dan hoor je misschien binnenkort ook bij de groep geslaagden en sta je aan de start van een nieuwe periode van je leven.

Hierbij hoort natuurlijk een feestje en om dit feest leuk aan te kleden kun je bij Verslingerd de leukste slingers shoppen. En omdat ik vind dat je een cadeautje verdient, krijg je bij aanschaf van een slinger uit de webshop 10% korting als je de code GESLAAGD17 invult.

De actie geldt tot 30 juni 2017

J091 kobalt-aqua

Feestversiering voor de verjaardag van Day

J091 kobalt-aqua

J091 kobalt-aqua

J092, kobalt-aqua

J092, kobalt-aqua

J090 naamslinger kobalt-aqua

J090, kobalt-aqua

G140 (A) verjaardagskroon kobalt-aqua

G140 (A) kobalt-aqua

 

 

 

 

 

 

Dit setje van luierbroekje, stropdas, naamslinger en verjaardagskroon heb ik gemaakt in de kleuren kobalt blauw en aqua blauw met als motief ster M. Zowel de stropdas als het luierbroekje kan aan beide kanten gedragen worden, waardoor je steeds weer een andere uitstraling krijgt.

 

verjaardagskroon, feestmuts, stoffen kroon

Kroontje voor Jayson

verjaardagskroon, feestmuts, stoffen kroon

J089 (B) marine-aqua

Een kroon in aqua en marine blauw voor Jayson zijn eerste verjaardag. De kroon kan in maat worden versteld dmv de klittenbandsluiting aan de achterzijde. Ook kun je de cijferbadge steeds wisselen met een ander cijfer. Zo heb je meerdere jaren plezier tijdens de verjaardagen. De kroon kan met of zonder naam worden gemaakt.

naamslinger, stoffen slinger

Slinger voor Ninthe in rozetinten

J088

De slinger die ik voor Ninthe heb gemaakt is in roze tinten met diverse motieven. De letters van haar naam zijn gemaakt van mintgroene stof met polkadot motief. De letters worden met kleine zigzag steekjes op de vlag vastgezet.