Naamkroon voor Liam

verjaardagskroon

J112 (A) jeans licht-rood

J112 (A)

Van dit voorraadmodel kroontje heb ik een naamkroon gemaakt op verzoek van de klant. Bijna elke kroon is geschikt om er een naam op te laten zetten. Vraag bij bestellen gewoon naar de mogelijkheden.

Naamslinger en kroon voor Dinz

naamslinger

L002 marine mintgroen

J085 marine-mint

Voor Dinz zijn verjaardag heb ik deze mooie en stoere naamslinger en naamkroon gemaakt. De gebruikte kleuren zijn marine blauw en mintgroen.

De cijferbadge op dekroon is verwisselbaar en kan dus voor een volgende verjaardag vervangen worden door een ander cijfer. Zo heb je jarenlang plezier van deze kroon.

WIl jij ook zo’n leuke kroon en/of slinger? Dat kan. Kijk eens op deze pagina wat allemaal mogelijk is.

verjaardagskroon

Kroontje voor Mathèo

verjaardagskroon

L001 (B) donkerjeans-aqua-lichtjeans

Dit leuke kroontje gaat op reis naar België. Daar zal het de eerste verjaardag van Mathèo vieren. Het kroontje is gemaakt in jeanskleuren met als accentkleur een aqua blauwe band.

 

feestmuts

Verjaardagskroon voor Mattia

feestmuts

K052 (B) kobalt-aqua-mint Mattia

Voor Mattia zijn verjaardag heb ik deze leuke store kroon gemaakt. De kroon is in de kleuren kobalt, aqua en mint gemaakt met polka dot motief (zowel groot als klein). De cijferbadge kan worden verwisseld en vervangen door een ander cijfer zodat je de kroon meerdere verjaardagen kunt gebruiken.

Opgelost, alles werkt weer!

Gelukkig, alles werkt weer naar behoren. Bestellingen uit mijn webshop kunnen weer op de normale manier aan het winkelwagentje worden toegevoegd.

 

 

 

Tijdelijk out of order

Hoe vervelend, mijn webwinkel doet het (hopelijk tijdelijk) niet goed. Als je op een product klikt kom je niet op de juiste bestelpagina uit. Mijn tip is om een screenshot te maken van het product dat je wilt bestellen en me te mailen op info@verslingerd.com. Geef in die mail je wensen door en ik neem zsm contact met je op.

De rest van de site is wel gewoon bereikbaar en daar kun je rond kijken zoveel je wilt.

Sorry voor het ongemak

verjaardagskroon

Kroon in stoer jeans met marine

verjaardagskroon

K051 (A) jeans-marine

Deze kroon is gemaakt in jeansblauwe stof met als voering een marine witte streep. De afwerking is gemaakt van een marine wit geruit bandje. En de badge is ook in marine en wit gemaakt. Deze kroon is in allerlei uitvoeringen te maken, zowel wat betreft kleur als motief ben je vrij om een combinatie te kiezen die jou aanstaat.

Voor meer informatie kun je kijken op deze pagina. Heb je al snel een kroon nodig? Kijk dan in mijn webwinkel naar de voorraadkroontjes. Staat daar toch niet tussen wat je wilt, neem dan contact met me op. Ik kan dan kijken of ik een spoedbestelling van jouw opdracht kan maken.

verjaardagskroon

Kroon in bonte kleuren voor Ize

verjaardagskroon

F097 (B) rood-wit-bont Ize

Deze leuke kroon heb ik voor Ize gemaakt. De kroon is van rood-wit-bont gekleurde stofjes gemaakt. Door de naamapplicatie kan iedereen zien dat Ize de jarige Jet is en door de cijferbadge zie je ook hoe oud (jong) ze wordt. Deze badge kan verwisseld worden, waardoor je meerdere jaren plezier van de kroon hebt.

verjaardagskroon

Verjaardagskroon voor Jelske

verjaardagskroon

K050 (B) aqua-pink-zachroze-geel

Deze leuke kroon kan Jelske binnenkort op haar verjaardag dragen.

De kroon is gemaakt in vrolijke kleuren en door de afwerking met geel, krijg je een zeer zonnige uitstraling. De badge kan steeds verwisseld worden, waardoor ze elk jaar haar juiste leeftijd kan laten zien.

verjaardagsslinger, naamslinger

Slinger voor Lizzy

verjaardagsslinger, naamslinger

K049 zwart-wit-lime

Voor de geboorte van Lizzy heb ik deze mooie en stoere slinger gemaakt in zwart-wit-limegroen. De vlaggen waarop de letters van de naam zijn gemaakt zijn ook nog eens extra versierd met leuke fournituren als band en knopen.

De slinger zelf is 6 meter lang en heeft aan beide kanten nog een aantal zwart-wit vlaggen extra.

Verslingerd bestaat 10 jaar: feestaanbieding

Precies 10 jaar geleden kwam de eerste slinger onder mijn naaimachine vandaan. Deze slinger was voor de 8ste verjaardag van onze zoon omdat hij per se geen roze in zijn slinger wilde; ‘dat is niet stoer’. Dus zelf maar een slinger gemaakt van restjes stof en oude kledingstukken van hem. Deze slinger zorgde ervoor dat er al snel andere slingers besteld werden: Verslingerd was geboren.
Intussen zijn er al heel wat meer slingers (en later ook andere producten) onder mijn machine vandaan gekomen en in die tijd ben ik ook “officieel” voor mezelf begonnen.
 
Omdat ik me vandaag een beetje jarig voel, vind ik dat ik ook moet trakteren. En dat ga ik dan ook doen.
Speciaal voor Verslingerd is een ansichtkaart ontwikkeld (zie bijgaande foto) en deze krijgt iedereen cadeau. Leuk om naar een jarige te sturen.
Verder krijgt iedereen bij een bestelling vanaf €35.00 een leuke knikkerzak cadeau.
Deze actie geldt voor bestellingen gedaan in november 2018.
Aviko slinger tekstslinger

Slinger voor foodtruck Aviko

Aviko slinger tekstslinger

K048 bonte kleuren

Vandaag heb ik deze leuke slinger voor de Aviko foodtruck gemaakt. De hele slinger is langer dan op de foto past. Voor en na de lettervlaggen zijn nog een aantal lege vlaggen en daarmee is de slinger in totaal 4 meter van lengte. De vlaggen zijn ook in een iets grotere maat dan standaard. Ik ben benieuwd of ik de slinger binnenkort op een foodfestival kan bewonderen op een van de foodcaravans van Aviko.

naamslinger van stof

Naamslinger voor Nadine

naamslinger van stof

K047 lila-pink-dgrijs

Een mooie slinger voor de geboorte van Nadine in lila, pinkroze en donkergrijs.

(Naam)slingers kunnen in bijna elke gewenste uitvoering gemaakt worden. Op deze pagina kun je alle informatie vinden voor het laten maken van een (naam)slinger

verjaardagskroon, feestmuts

Verjaardagskroon in zwart en lime

verjaardagskroon, feestmuts

K046 (B) zwart-lime-wit

Deze kroon is gemaakt in zwart-wit en lime en heeft een iets afwijkend model. Het uitgangspunt is een model B kroon maar de onderste band in limegroen is, op verzoek van de klant, iets smaller gemaakt.

verjaardagskroon, feestmuts

Kroon met naam voor Liz

verjaardagskroon, feestmuts

K045 (B) pink-aqua-zachtroze-lime

Voor Liz haar 4de verjaardag heb ik deze vrolijke kroon met naam gemaakt. De cijferbadge kan ze volgend jaar veranderen in een badge met 5 erop en zo kan ze een aantal jaren vooruit.

De kroontjes zijn leverbaar in 2 maten (1 tot 52cm en 2 tot 60cm).

Op deze pagina kun je meer informatie vinden voor het laten maken van een (naam)kroon voor jouw dochter of zoon.