Verslingerd is mijn bedrijf en daar ben ik best trots op.

.
Voor de 8ste verjaardag van onze zoon wilden we natuurlijk de kamer versieren voor zijn verjaardagsfeest. Helaas waren in de winkels alleen maar papieren slingers te koop waarin roze was verwerkt (en díe kleur was echt taboe bij onze zoon) en ophangen was al helemaal een uitdaging; ze gingen al kapot als we ernaar keken, ze zijn immers altijd nét niet goed van formaat.

Daarom ben ik dus aan de slag gegaan met oude gordijnstof van zijn kinderkamer, dekbedstof en kleding van hem die hij als kleine jongen had gedragen en nog meer van dat soort bij elkaar geraapte stofjes. De slinger die ik toen op heb gehangen kreeg veel positieve reacties en natuurlijk de vraag of ik voor die of gene niet ook een slinger kon maken. Natuurlijk kon ik daartegen geen nee zeggen en in de loop van de tijd maakte ik steeds meer slingers voor vrienden en vrienden van vrienden en meer en meer.

Omdat ik steeds meer vraag ging krijgen naar mijn producten (ik heb in de loop van de jaren ook andere artikelen gemaakt als tasjes, kussens, enz, enz.) ben ik in mei 2013 naar de KvK gegaan en heb me daar ingeschreven als ZZP-er. En dat is de officiële start van Verslingerd.

Intussen ben ik nu al een aantal jaar zelfstandig ondernemer en heb me gespecialiseerd in het maken van custom-made feestversiering, waarbij slingers (de naam VerSLINGERd verraadt het al) nog altijd de hoofdrol spelen. Intussen maak ik ook verjaardagskroontjes en andere custom-made verjaardagsversiering en dit is een zeer leuke aanvulling in mijn collectie en hebben mijn hart ook gestolen.