Stixx

Hang eenvoudig uw slingers op met deze slingerklem. Klemt zich moeiteloos in vrijwel iedere hoek van plafond of muur. Makkelijk plaatsbaar en snel te verhangen door zijn uitermate lichte bediening. Haak de slinger aan……knijpen….plaatsen….klaar !

De Clenchy / Stixx slingerklem laat zich gemakkelijk plaatsen op wanden/plafonds in diverse uitvoeringen en afwerklagen. Hierbij valt te denken aan grove, ruwe en/of zachte structuren, zoals stucwerk, behang, hout, gips, etc. De ondergrond, het materiaal waarop de poot van de klem komt te rusten, is van belang. Een poot of drager kan in sommige gevallen uiterst minimale sporen achterlaten. Een Clenchy / Stixx slingerklem is minder toepasbaar op gladde oppervlakken.

De slingerklemmen zijn alleen per doosje van 4 in een kleur te bestellen.

De verzendkosten binnen Nederland voor deze handige slingerklemmen zijn als volgt:

  • tot en met 7 doosjes van 4 klemmen €5.95
  • vanaf 8 doosjes van 4 klemmen pakketpost met traceercode €8.75

VAKANTIESLUITING/KORTING

Verslingerd is van 21 juli tot en met 20 augustus op vakantie. In die periode kan ik dus geen custom-made producten maken of bestellingen uit de webwinkel verzenden.
 
Ik kan vanaf maandag 21 augustus bestellingen inplannen en maken. Het verzenden van voorraadproducten begint ook weer vanaf die dag. Bestel je een product uit mijn webwinkel? Vul dan de code ZOMER17 in. Met deze code wordt je bestelling v.a. €25.00 gratis verzonden (wel zelf even deze optie aanvinken op de bestelpagina).